Skip to main content

GroVia Hybrid. V jednoduchosti je krása.


Hybridní systém od Grovie je důkazem toho, že v jednoduchosti je krása. Univerzální střih a adaptabilita svrchních kalhotek zaručí, že plena poroste s ratolestí až do odplenkovaní.

Ať už zvolíte suchý zip či patentky, svrchňáčky se nasazují raz dva.
Verzatilita vkládaček a malý zadeček z ní udělají jasného favorita ve vašem repertoáru. 

➡️ A co že to s GroVia Hybrid Shell bude fungovat?

🌼 GroVia Soaker Pad + Geffen Baby Newborn Absorber, Super, Quick a High Absorber 

🌼 Smart Bottoms Smartfold Small, Medium

🌼 Smart Bottoms Flat Small, Medium + Geffen Baby Absorber (Newborn, Quick, High a Super)

➡️ Proč sáhnout zrovna po Absorberech od Geffen Baby?

Jsou suverénně nejtenčí ze všech a nejvíce savé. Konopný žerzej rozvede tekutinu rovnoměrně a rychle po plence a ta pak funguje mnohem lépe. A co víc, zůstávají měkké a poddajné i bez sušičky.

Novorozenecká velikost absorberu plně postačí s biobavlněnou vkládačkou Soaker Pad u rok a půl starého rychlonožky. Nebojte se investovat do menších velikostí, neb jsou velmi savé samy osobě (60-80ml) a využijete je až do odplenkování. 

GroVia Shell & Saker s Geffen Super Newborn Absorber

My Grovii rádi párujeme s novorozeneckou geffen vkládačkou pro kombo, které nepřekvapí ani delší odpolední siesta. Extra 90 ml se vám bude hodit na cesty do města a delší výlety autem. Absorber je ultra tenký a nepoznali byste, že je plena dovycpaná. 


GroVia Shell & Flat od Smart Bottoms

Smart Flat je kompozicí podobný čtvercové plence od Geffen Baby a zamilujete se ho pro neskutečně jemné a tenké zpracování. Ryhle schne a brzy se stane oblíbenou součástí vaší výbavy. Medium pojme s přehledem 325 mililitrů, čímž trumfne mnohé AIO a AI2 systémy. Dalším pozitivem je, že netvrdne a je naprosto nenáročný na úložný prostor a údržbu a dá se poskládat do jakékoli pleny. 


GroVia Shell & Flat od Smart Bottoms & Geffen Baby Super Absorber

Tak tato kombinace nám po pravdě vyrazila dech, protože je to plnohodnotný ekvivalent noční pleny, ne-li více, s neskutečnými 475 ml a tloušťkou odpovídající originální Grovia vkládačce. Kombinace bavlny a konopí je budoucností plenkování a kdo by nechtěl noční plenu, co uschne za den?



GroVia Shell & Smartfold od Smart Bottoms

Tato kombinace byla dalším velkým překvapením, protože jsme si po pravdě mysleli, že svrchňáky budou odstávat kolem nožiček. Opak je pravdou a klobouk dolů Smart Bottoms za konopný flís, který není po dvou praních jako překližka. Pravda je, že sice zhutní, ale je bezkonkurenčně jemnější a přizpůsobivější než leckterý protějšek.

GroVia Shell & Soaker Pad Biobavlna & Geffen Baby High Absorber

Dost bylo čísel a statistik a kombinací. Toto je opravdu poslední s high absorberem. Ti z vás, co Grovii Shell používají jistě vědí, že jednou z výhod je, že je úzký mezi nožičkami, což může být na překážku, když dovycpáváte. High Absorber padne jako ulitý a zachová profil pleny.


Plenkování v kostce, nebo spíše v komínku. Jednoduchý, super savý systém, kompatibilní s dalšími značkami, na které se můžete těšit již brzy, neb testujeme o sto šest. 

Comments

Popular posts from this blog

Jaký prací prostředek na látkové pleny vybrat?

Kámen úrazu dobrého vyprání látkových plen je PRACÍ PROSTŘEDEK. Jaký vybrat, aby na něj bylo spolehnutí a plenky dobře fungovaly? Ideálně s obsahem surfaktantů, které jsou základem důkladného odstranění všech nečistot. Takový, který si umí poradit s tvrdou vodou (a obsahuje látky pro její změkčení). A bez obsahu mýdla, které plenky zanáší a impregnuje.  ❓ Co se děje se špatně vypranou plenkou 💠 Je cítit směsí amoniaku a prášku 💠 Obsahuje usazeniny ze zbytků nevymáchaného prášku, mýdla, rozkládající se močoviny a bakterií 💠 Je obalená tukem z mýdla a tedy nesaje, protéká a způsobuje vyrážky 💠 Vypadá jako po jednom dítěti i přesto, že jste jí pořídili novou před dvěma měsíci. V přírodních vláknech se vlivem působení amoniaku prožírají trhlinky, které se při každém praní zvětšují, materiál může vypadávat ze základové mřížky. Takovou plenku je třeba vyčistit, řeknete si. A vezmete bělidlo, třeba perkarbonát. Jenže plenka začne protékat skrz a trhlinky v látce se ještě zvětš

Plena je záchod aneb s mýdlem na ni nechoďte

Pojďme si to říci na rovinu, plenka je malý záchod a je třeba to mít na paměti, když uvažujeme o její údržbě. Záchod mýdlem čistit nelze, neboť nezničí bakterie [1]. Tytéž bakterie se budou množit i v pleně, když na ní půjdete s mýdlem. Podívejme se proč. Stolice dětí obsahuje bakterie od narození. Bakterie jsou běžnou součástí střevní mikroflóry a pomáhají s trávením. Jsou spolu s ní také pravidelně vylučované, stolice je tvořena až z 50% právě těmito bakteriemi. Pokud je prací prostředek nedokáže odstranit, v plence se usadí a bude se jim tam velmi líbit - vlhko a teplo jsou podmínky, které pro svou existenci a fungování potřebují. Některé bakterie mohou v prádle zůstat až dva měsíce, i když je vypráno a uloženo [2]. Co se děje v takové pleně? Přítomnost bakterií vám plenka nemusí dát hned znát. Bakterie jsou pouhým okem neviditelné, a když nemají potravu (moč), bez mikroskopu to nepoznáte. Hostina se započne ve chvíli, kdy do plenky dítko načůrá. Bakterie zač

My se s tím moc nepereme

Jak jedna paní na anglické stránce o látkových plenách vtipně poznamenala - látkové pleny jsou takovou toaletou, a tudíž nejšpinavějším prádlem, co doma máte. Konkurují jim snad jen mužské ponožky, ale tuto Pandořinu skřínku dnes otvírat nebudeme. Stačí nám jeden džin z láhve a tonik se tentokrát nekoná. Neuběhne dne, kdy se maminky neptají na fórech nebo přímo, jak prát pleny, nebo proč se jim dítě najednou osypává. Jak tedy prát? Jednoduše. Nepotřebujete žádné speciální přípravky, prášky domácí výroby a jiné eko vymoženosti.  Potřebujete klasický prostředek se surfaktanty , který odstraní nejen, co je oku viditelné ale i bakterie, amoniak a zápach.  Čistá plena není oxymóron. Je to základ pro zdravou pokožku bez vyrážek a podráždění a také pro co nejdelší fungování pleny - zanesená, špatně vypraná plena má výrazně kratší životnost. Přítomnost amoniaku rozkládá přírodní vlákna, ale oslabuje i PUL. Jak toho docílit? Dodržení 5 základních pravidel vám čisté pleny zajistí a